Aktivnosti SSC-a u sklopu Rijeke psihologije 2022.

Od 14 do 20. veljače u Rijeci i okolici će poteći 11. Rijeka psihologije, manifestacija koju organiziraju Sveučilišni savjetovališni centar Sveučilišta u Rijeci, Odsjek za psihologiju Filozofskoga fakulteta u Rijeci s drugim suradnicima. I ove godine program je bogat i zanimljiv, s temama iz različitih područja psihologije, a aktivnosti će se održavati većinom u online okruženju. Osim uključivanja u organizaciju manifestacije, Sveučilišni savjetovališni centar sudjeluje i u programskim aktivnostima s tribinom i predavanjem za studente.  

U srijedu, 16. veljače, s početkom u 17 sati, Nikoleta Zubić i prof. dr. sc. Zoran Sušanj iz Ureda za karijere održat će tribinu na kojoj će srednjoškolci i studenti imati priliku saznati više o procesu razvoja karijere i ulozi karijernog savjetnika u procesu cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja te će u opuštenoj atmosferi moći razmijeniti iskustva i izazove s kojima se susreću na svom karijernom putu. Prijave na tribinu su obavezne, a svi zainteresirani mogu se prijaviti slanjem e-maila na: karijere@uniri.hr.

U četvrtak, 17. veljače, s početkom u 16 sati, djelatnice Psihološkog savjetovališta, Ines Jakovčić i Jasminka Juretić pričat će o motivaciji za učenje, koncentraciji i drugim temama koje muče studente u vezi učenja i polaganja ispita. Prijave za sudjelovanje na predavanju “Povuci, potegni, (na)učiti ne mogu” su obavezne, a zainteresirani studenti i studentice mogu se prijaviti do srijede, 16. veljače, do 12 sati putem online obrasca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4CGBQWYyt7O3XJNbKbx8m2KFQsPxq31W1OWRgVYjRhtyV5w/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0.

Na dan održavanja tribine i predavanja svi prijavljeni dobit će poveznicu za Zoom događaj.

Pozivamo sve studentice i studente, djelatnice i djelatnike riječkog Sveučilišta da pogledaju cjelokupni program ovogodišnje Rijeke psihologije (https://rijekapsihologije.uniri.hr/program) i pronađu nešto za sebe!

Skip to content