Alumni

Poštovani kolegice i kolege,

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas da se pridružite mreži bivših studenata Fakulteta dentalne medicine Sveučilišta u Rijeci – Alumni FDMRI. Novoosnovani Fakultet nastavlja tradiciju Studija stomatologije koji je od 1973. djelovao kao sastavni dio Medicinskog fakulteta. U gotovo pet desetljeća postojanja riječki studij je dao nemjerljiv doprinos razvoju struke te obrazovanju i profesionalnom razvoju brojnih generacija doktora dentalne medicine.

Mreža Alumni FDMRI je osnovana s ciljem jačanja veza i međusobne suradnje bivših studenata te povezanosti s matičnim Fakultetom. Članovima Alumni FDMRI mogu postati svi bivši studenti koji su završili studij dentalne medicine na Fakultetu dentalne medicine ili Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.
Pozivamo Vas da nam se pridružite popunjavanjem online prijavnice:


Predsjednik Alumni kluba
prof.dr.sc. Zoran Kovač, dr. dent. med.

Zamjenik predsjednika Alumni kluba
prof.dr.sc. Renata Gržić, dr. dent. med.

Tajnik
dr. sc. Maja Kinkela Devčić, dr. med. dent.

Upravno vijeće
izv. prof.dr.sc. Zoran Kovač, dr. dent. med.
Tiberio Zaverski, dr. med. dent.
Željko Miljanić, dr. med. dent.
Laura Fosco-Glavaš, dr. med. dent.

Pravilnik Alumni kluba

Događanja

03.03.2022. Svečana sjednica povodom osnivanja Alumni kluba FDMRI

ALUMNI UNIRI – Coursera

Sveučilište u Rijeci, na temelju sporazuma sklopljenog s Courserom – globalnom platformom za online učenje, omogućava svojim studentima i djelatnicima, a od sada i alumnijima sastavnica Sveučilišta u Rijeci, pristup Courserinim sadržajima putem UNIRI – Coursera online platforme.

Putem Osnovnog plana (engl. Basic plan) svaki član/članica riječke akademske zajednice ima pravo upisati jedan tečaj godišnje te za njegov uspješan završetak steći jedan certifikat bez naknade. Osnovni plan omogućava pristup Coursera for Campus katalogu (C4C) koji sadrži preko 6.000 tečajeva, vođenih projekata i kvizova vodećih svjetskih sveučilišta i relevantnih tvrtki iz industrije, a svi su programi izrađeni u skladu sa zahtjevima tržišta i povratnim informacijama korisnika te omogućavaju razvoj osobnih i poslovnih kompetencija i vještina.

Više detalja o programu UNIRI – Coursera možete pronaći na https://uniri.hr/studiranje/coursera/.

Zainteresirani alumniji pozivaju se ispuniti obrazac zahtjeva za dodjelu pristupa UNIRI – Coursera online platformi putem ove poveznice, slijedom čega će im biti upućena UNIRI – Coursera pozivnica za pristup sadržajima Osnovnog plana.

Skip to content