IUC Dubrovnik – Radionica ENHANCING 4 IN’S: Inclusion, Interaction, Innovation in Internationalization (29. – 31.3.2023.)

Poziva se nastavno i nenastavno osoblje na sudjelovanje na besplatnoj radionici kojom se unapređuju vještine podučavanja u digitalnom okruženju, koja će se održati na IUC-u u Dubrovniku između 29. i 31. 3. 2023.

Interuniverzitetski centar je partner EU projekta WITEA-ID (Weeks of International Teaching – Inclusive and Digital) koji se odnosi na korištenje digitalne tehnologije u podučavanju u cilju poticanja intenacionalizacije. Na završnoj radionici ENHANCING 4 IN’S: Inclusion, Interaction, Innovation in Internationalization će biti predstavljeni rezultati projekta: toolkit za kompetencije za međunarodnu mobilnost i digitalne komepetencije. Na programu će također biti predstavljeni primjeri uspješne uspostave međunarodnih suradnji i digitalnog podučavanja drugih sveučilišta (Utrecht, Rijeka, Chicago, Sydney,…)  Radionica je namijenjena nastavnicima koji žele unaprijediti svoje znanje o korištenju digitalne tehnologije u podučavanju te će uključiti njihovo aktivno korištenje toolkita i drugih alata.

Radionica će se održati u hibridnom obliku te postoji mogućnost sudjelovanja online putem.

Za sve ostale informacije i pitanja obratite se uredu Interuniverzitetskog centra Dubrovnik.

Program radionice s linkovima na sve korisne informacije (opcije smještaja…):

https://iuc.hr/

Skip to content