Learning Teaching and Training event “Build Your Career Garden” 

Poštovani,

Pozivamo Vas na Learning Teaching and Training event pod nazivom “Build Your Career Garden” koji se organizira u sklopu Erasmus + projekta Sveučilišta u Rijeci „The Career Garden – Building bridges between educational institutions and companies via remote and hybrid internships“, koji se provodi na Građevinskom fakultetu, a unutar kojeg se razvija platforma za digitalne stručne prakse (module učenja izrađene u suradnji s poslodavcima), u 5 partnerskih zemalja (Francuska, Austrija, Njemačka, Rumunjska, Hrvatska), 5 sektora (građevinarstvo i zanati, medicinski, hotelijerski, IT sektor i odgojni sektor).

Learning Teaching and Training event održat će se na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, na Građevinskom fakultetu (Radmile Matejčić 3), od 29. do 31. ožujka 2023. Za sve polaznike će biti osiguran besplatan parking u garaži Građevinskog fakulteta.

U sklopu ovog događanja moći ćete prisustvovati predavanjima i radionicama kroz koje ćete imati priliku upoznati se s primjerima i izazovima provođenja stručnih praksi, perspektivama i okvirima današnjeg poučavanja, inovacijama u učenju i poučavanju, doprinosu digitalne transformacije, metodologijama pripreme edukativnih materijala, raspoloživih alata za pripremu digitalnih materijala i drugim temama. Predavanja i radionice namijenjene su stručnim i akademskim mentorima, nastavnicima i učiteljima iz obrazovnih institucija, ali i poslodavcima koji provode stručne prakse.

Letak se nalazi u prilogu, detaljan program događanja nalazi se na poveznici, a prijave su obavezne putem online obrasca.

Broj polaznika radionica je ograničen.

Do skorog viđenja,

The Career Garden projektni tim

Skip to content