OBJAVA NATJEČAJA: UNIRI PROJEKTI MLADIH ZNANSTVENIKA 2022

Poštovani,

Rektorica Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Snježana Prijić-Samaržija, raspisuje Natječaj za dodjelu potpora projektnim aktivnostima mladih znanstvenika na Sveučilištu u Rijeci u akademskoj godini 2022./2023. („UNIRI PROJEKTI MLADIH ZNANSTVENIKA 2022“).

Tekst Natječaja je u privitku.

Na Natječaj se kao voditelji projekata mogu prijaviti znanstvenici zaposleni na Sveučilištu u Rijeci odnosno njegovim sastavnicama koji su stekli doktorat znanosti nakon 1. srpnja 2018. ili su nakon toga datuma zaposleni na Sveučilištu u Rijeci kao znanstvenici-povratnici.

Financiranje pojedinog projekta odobrit će se u iznosu do najviše 40.000,00 HRK. Ukupni iznos sredstava namjenski usmjerenih na poticanje razvoja znanstveno-istraživačkog rada, produktivnosti, osobnog razvoja, te osamostaljivanja mladih znanstvenika na Sveučilištu u Rijeci je 1.000.000,00 HRK.

Prijave na Natječaj se podnose putem predviđenog mjesta na Share Point Portalu Sveučilišta https://spapp.uniri.hr/projekti/.

Prijave na Natječaj mogu podnijeti od ponedjeljka, 7. ožujka do petka, 15. travnja 2022.

Sustav za podnošenje prijava zatvara se u 24:00 sata posljednjeg dana roka za prijavu.

Sva pitanja u vezi Natječaja prijavitelji mogu uputiti Uredu za znanost Sveučilišta u Rijeci na adresu elektroničke pošte: projektiUNIRI@uniri.hr.

Informacija o raspisivanju Natječaja “ UNIRI PROJEKTI MLADIH ZNANSTVENIKA 2022″ je objavljena i na internetskim stranicama Sveučilišta, na sveučilišnom SharePoint portalu, te kao obavijest na sučelju za prijavu sveučilišnih projekata.

Skip to content