Poziv na 5. PhD Career Café

Doktorska škola, Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organiziraju petu po redu tribinu PhD Career Café koja će se održati u četvrtak 13. travnja u 19:00 sati, u Café-baru Kampus (Akvarij), Ulica Radmile Matejčić 5.

Tema ove tribine je „Interdisciplinarno umrežavanje“, a ideja je da u opuštenoj atmosferi razgovaramo o mogućnostima interdisciplinarnog umrežavanja na Sveučilištu u Rijeci te izazovima i potencijalnim doprinosima interdisciplinarnog umrežavanja u znanstvenom radu. 

Panelisti tribine su:

  • Sandi Baressi Šegota, mag. ing. comp., Tehnički fakultet 
  • doc. dr. sc. Slobodan Beliga, Fakultet informatike i digitalnih tehnologija 
  • prof. dr. sc. Bojana Ćulum Ilić, Zaklada Sveučilišta u Rijeci 
  • doc. dr. sc. Valentina Martan, Studij Logopedija 
  • prof. dr. sc. Saša Zelenika, Sveučilište u Rijeci 
  • dr. sc. Ana Zulijani, dr. med. dent., KBC Rijeka, Klinika za dentalnu medicinu  

Moderatori tribine su Predstojnik Doktorske škole prof. dr. sc. Igor Prpić dr. med. i koordinator Ureda za karijere prof. dr. sc. Zoran Sušanj. Planirano trajanje tribine je 2 sata.

PhD Career Café tribine nastaju u suradnji Doktorske škole, Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra te Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, a namijenjene su razmjeni iskustava te upoznavanju studenata poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija svih sastavnica riječkog Sveučilišta s različitim mogućnostima vezanim uz razvoj karijere u akademskom i neakademskom okruženju.

Radi logističkih razloga i ograničenog prostora, prijave na tribinu su obavezne te smo pripremili prijavni obrazac za sudjelovanje koji je dostupan na poveznici, a moguće je prijaviti se najkasnije do srijede 12. travnja 2023. godine u 12:00 sati. 

Skip to content