Poziv na online radionicu: Upravljanje karijerom (mladih) znanstvenika

Poštovani i poštovane,

pozivamo Vas na  online radionicu Upravljanje karijerom (mladih) znanstvenika koja će se održati 18. veljače 2022. (petak) od 9 do 13 h putem platforme Zoom.

Radionicu organizira Agencija za znanost i visoko obrazovanje, a vodi je doc. dr. sc. Ana Jakopec s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga Fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Program je namijenjen primarno mladim znanstvenicima (asistentima, doktorandima, poslijedoktorandima) ali i karijernim savjetnicima koji rade s ovom ciljnom skupinom djelatnika visokih učilišta. Razgovarat će se o karijernom putu sveučilišnog nastavnika, nastavnim i znanstveno-istraživačkim kompetencijama mladih znanstvenika, izradi individualnog razvojnog plana i drugim temama. Stoga Vas ljubazno molimo da poziv proslijedite navedenim ciljnim skupinama i zainteresiranim djelatnicima Vašeg visokog učilišta.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti do 16. veljače do 16 h na poveznici https://www.azvo.hr/hr/?option=com_chronoforms5&chronoform=karijerno_02_2022.

Svi prijavljeni sudionici zaprimit će Zoom poveznicu dan prije online radionice putem koje će se moći uključiti u skup.

Sudjelovanje je besplatno za sve sudionike, a program se nalazi u privitku e-maila. 

Srdačan pozdrav!

Skip to content