Poziv na radionicu – “Inovacije i stvaranje vrijednosti u znanosti – trening za istraživače u ranoj fazi karijere”, 20.- 21. lipnja 2023. godine

Dragi doktorandi,

zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da Doktorska škola Sveučilišta u Rijeci u suradnji sa STEP RI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci organizira drugu po redu radionicu ”Inovacije i stvaranje vrijednosti u znanosti – trening za istraživače u ranoj fazi karijere”, koja će se održati 20. i 21. lipnja 2023. godine. Mjesto održavanja radionice je STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, Radmile Matejčić 10.

Doktorandi će kroz vođenu radionicu, zadatke, primjere, rasprave te razradu vlastite ideje temeljene na znanju steći uvid u osnovne koncepte i suvremene alate u inovacijama i poduzetništvu, čime se motiviraju i za transfer rezultata istraživanja u društvo te doprinose suradnji akademskog sektora i organizacija iz gospodarstva i zajednice na inovativnim projektima kao i za pokretanje vlastitog poduzeća temeljenog na rezultatima znanstvenih istraživanja.

Isto tako, naučit će pripremiti i prezentirati ideju i ključne elemente provedbe te davati i primati povratne informacije.

Program se odvija u potpunosti uživo i uključuje stanke za okrijepiti se. Program će biti organiziran u STEP RI znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci , a svi sudionici trebaju ponijeti vlastita prijenosna računala.

Projekt podržava HAMAG BICRO.

Rok za prijave je do 18. lipnja 2023. godine, a prijaviti se možete putem prijavnog obrasca. Za pristup je potrebno koristiti valjani elektronički identitet u AAI@EduHr sustavu.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju na adresi elektronske pošte Doktorske škole doktorska@uniri.hr.

Skip to content