Radionica za doktorande: “Uravnotežena navigacija doktorskim studijem: Razvoj strategija za upravljanje vremenom, stresom i karijerom” – POZIV

Doktorska škola Sveučilišta u Rijeci u suradnji sa Sveučilišnim savjetovališnim centrom u Rijeci te Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci organizira višednevnu radionicu pod nazivom “Uravnotežena navigacija doktorskim studijem: Razvoj strategija za upravljanje vremenom, stresom i karijerom” koja će se održati od 26. do 28. svibnja 2024. godine u znanstveno-edukacijskom centru Sveučilišta u Rijeci, Palači Moise na otoku Cresu.

Doktorandi će na radionici steći dublje razumijevanje kako integrirati akademske obveze s osobnim i profesionalnim ciljevima te razvijati vještine potrebne za uspješno savladavanje izazova doktorskog studija i ostvarivanje dugoročnog uspjeha u akademskoj i profesionalnoj sferi.

Detaljan program radionice možete pronaći u privitku, a više informacija o prijavama i troškovima sudjelovanja dostupno je na mrežnim stranicama Doktorske škole.

Zbog ograničenog broja sudionika potrebno je izvršiti prijavu putem poveznice. Prijave se zaprimaju do 3. svibnja 2024. godine.

Skip to content