Sajam studentskih radova – Galerija SKC

Ovogodišnja vruća verzija Sajma studentskih radova održat će se u četvrtak, 2. lipnja 2022., od 15 do 20h u Galeriji SKC (Kružna 8, OKC Palach, Rijeka). Nakon uspješnog projekta Rijeka umjetnosti iz 2020. (koji je bio dio službenog programa otvorenja Rijeka EPK) te obostranog zadovoljstva izlagača i publike, napokon nastavljamo u sličnom tonu i pozivamo sve ljubitelje umjetnosti, kao i one koje će tek to postati da se zakače za umjetnost na našem Sajmu studentskih radova u Galeriji SKC. Pozivamo vas da se upoznate s radom APURI studentica i studenata te se zakačite za njihove studentske radove koji će vam se toliko svidjeti da ćete ih poželjeti ponijeti sa sobom!


Ovom značajnom izložbom nastojimo stvoriti prilike za nova poznanstva, zabavu, učenje, razgovor, ali i priliku da svi zainteresirani pronađu originalno i unikatno umjetničko djelo. Spajamo tako ljubitelje umjetnosti i studentice i studente umjetnosti koji se predstavljaju riječkoj publici. Čak 20-ak autora i autorica na Sajmu izlažu svoje najbolje radove koje smo izvukli iz njihovih glava i ateljea, a koji će napokon na jedan dan oživjeti u našoj galeriji. Radovi su to koji će se rado udomiti.


Cilj je izložbe povećanje vidljivosti studentskih radova u lokalnoj zajednici te povezivanje APURI studentica i studenata sa širom javnosti. Tijekom jednodnevnog događaja izlagačice i izlagači će prikazati svoje radove, povezati se s građankama i građanima te potencijalno stvoriti prostor za buduće suradnje. Studenticama i studentima prilika je ovo i za stjecanje praktičnog iskustva, razvoja prezentacijskih vještina, dok će se javnosti prezentirati prednost unikatnog umjetničkog rada u odnosu na komercijalni proizvod.

Od nas za vas.
:: doživite umjetnost-zakačite se za umjetnost-zakačite umjetnost ::


Satnica:
Od 15 do 20 sati – Sajam studentskih radova
Od 20 do 22 sata – druženje uz Sve boje jazza

Poveznice:
Facebook događaj
Instagram
SKCweb

Hvala na podršci!
Dobrodošle i dobrodošli!
Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci

Skip to content