UNIRI Career Days

Prvi Dani karijera Sveučilišta u Rijeci – UNIRI Career Days održat će se od 17. do 20. listopada 2022.godine u organizaciji Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Alumni UNIRI mreže, Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra te Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

UNIRI Career Days organiziraju se s ciljem jačanja kompetencija za upravljanje karijerom kod studenata i alumna svih sastavnica riječkog Sveučilišta, informiranja o potrebama na tržištu rada te povezivanja s poslodavcima.

Tijekom prva tri dana (od 17. do 19. listopada) planirana je provedba različitih informativnih i edukativnih aktivnosti namijenjenih studentima i alumnima koji će imati priliku saznati više oupravljanju karijerom, različitim mogućnostima razvoja karijere na Sveučilištu u Rijeci te razviti vještine predstavljanja poslodavcima i donošenja karijernih odluka. Središnja aktivnost UNIRI Career Daysa jest UNIRI Job Fair koji će se održati 20. listopada od 14:00 do 20:00 sati u prizemlju zgrade Sveučilišnih odjela.

Na Job Fairu će gotovo 40 izlagača imati priliku prezentirati svoje tvrtke/institucije, uspostaviti kontakt sa studentima i alumnima svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci na jednom mjestu te pronaći idealnog kandidata za svoj radni tim, a sudjelovanje je za izlagače potpuno besplatno.

Sve informacije dostupne su na poveznici https://uniri.hr/sveuciliste-i-drustvo/uniri-career-days/.

Skip to content